-friends-

Jan 31, 2011

pergi menganalisis entri2 lame..

apahal tah hari ni rajin gile update.. n entri ketiga buat hari ni
tadi rajin2 baca entri lame... tengok satu tajuk ni pada march 2009..
mizul kat situ aku cakap jgn lah jadi kenangan terakhir..
memang pun itu kenangan terakhir aku ngan dia...
hahaha
dia dah kawen.. n hari tu wife dia call mak aku..
(sebab dalam simpanan mizul adalah no fon mak aku yg aku gune dulu)
tanya ape hubungan aku ngan mizul skarang..
hahaha
 lawak lawak.. aku gile lame tak contact dia..

entri bertajuk zamani ni pulak pasal sakit hati, sedih, sayang utk lepaskan
mcm2 lagi lah.. tpi inilah kenangan yg aku tak leh lupa..

pesal ha??





1 Februari tiap2 tahun..


mood g kerja dengan semangat... sekali esok cuti ..
erm cuti ape?? cuti sempena hari wilayah...
yang disambut pada 1 Februari tiap2 tahun
dan diberikan cuti umum pada ketiga2 wilayah persekutuan di Malaysia
iaitu W.P Putrajaya, W.P Kuala Lumpur, dan W.P Labuan..

selamat bercuti kepada semua warga kerja wilayah persekutuan..

sila lah layan lagu wilayah ni k...

tahun 2007 sampai 2011 ni...

pagi2 tadi terfikir...
aku punye muke ni ada byk berubah tak??
kalo kawan2 poli dulu tengok cam lagi tak aku??
skrang aku nak letak satu satu gambo muka aku dari 2007 sampai 2011 ni...
byk berubah ke tak agaknya...
(muke sendiri pun tertanya2 lagi)

korang kalo buleh tolong ler komen..
aku teringin sangat nak tau ni...

erm...

tahun 2007

tahun 2008


 

tahun 2009


 tahun 2010





tahun 2011



amacam?? byk berubah tak??




Jan 28, 2011

mcm2 nak update.. tp tak terupdate

fuhh dapat jugak update blog ni malam ni..
ni pun dah tentu sebab melepak di rumah seseorg ..
yg pasti 2 minggu yg berlalu ni minggu penat bekerja bagi aku..
dah lame tak rase sentiasa ada kerja..
kira bagus jugak r
berukar g bahagian inovasi dan pengurusan sumber manusia..
bekerja di bawah seliaan seseorg yg bernama
 che seman bin pa' chik yg bermuka bengis tetapi sebenarnya mesra..
n aku rase mase memula dapat job rekod surat tu nak nangis pun ada..
pasal banyak gila r...
sehari dapat 4 ke 5 fail yg gemuk2
buat diri ini nak nangis n jerit kuat2
"nape bagi keje ni?"
xde keje lain ke.. aku memang tak suke rekod surat
tapi setelah dua minggu buat seronok pasal dapat baca surat..
hahaha
sengal kan diri ini...

dalam minggu ni jugak kisah sedih kawan2 aku terjadi

ucapan takziah kepada keluarga kawan aku zana.. dia dah kehilangan ibu dia dalam minggu ini
takziah kepada isha kerana kehilangan duit yg banyak juga dalam minggu ini
takziah kepada along kerana cermin depan kereta dipecahkan (juga menuntut wang yg banyak untk merepairnya)

erm
malas nak komen kat sini ape benda yg aku tak berapa berkenan dalam perkara2
yg berlaku keatas depa..

hopefully depa sabar k..

aku?? aku ok lagi minggu ni tapi dalam keadaan yg tertekan kerana seseorg yg tak layak pun org nak berkawan
sebab dia tidak sensetif tentang perasaan org lain
tidak peka kepada keadaan sekeliling
tidak pernah menghormati org dan lain2 lagi lah...

byk dosa aku kutuk dia..
tp dia kutuk aku pastu baik2 ngan aku tu mcm mane lak??

aku doakan kwan2 laki aku tidak terkena ayat dan jampi serapah dari perempuan ni
aku sangat risau..
sungguh aku tidak percayakan dia...

Jan 19, 2011

bertukar...

tuler kononnya kat status fb letak bertukar (nak tukar perangai n ingatan ler kononnya) skali minggu ni dah tukar jabatan.. ah seronoknya skarang bukan warga MAMPU, tp warga PAJPM... erm.. seronok sebenarnya
xde sape pun sangka walaupun aku ditukarkan tapi aku seronok sebab  tak payah duduk kat bawah tadbiran MAMPU lagi...

Jan 10, 2011

modern flashback scooter club at Bilique Bangsar..

siyes tujuan aku pegi gig ni pun semata2 sebab nak support Moda Moody.. pasal aku tak kenal pun org lain or band lain yg perform malam tu... Sara u r the best!! n Moda Moody - teruskan usaha anda.. 

memang terbaek lah korang ni.. 

video

serta gambar kenangan bersama kengkawan yg turut serta g kesana...


 dari kiri ajai, ezan, isha, n fiq (kalo tak silap)
 dari kiri juga ajai, ezan, sara, n aku ler.. (ira) 


sara (singer - Moda Moody) n ijat @ akmal




 gambar family bahagia ahaks... mase ni adeq @ ain datang jumpe sara sebelum perform... n atas ribaan tu anak sedara bf dia (bak kate sara dia akan deny that guy bf dia 100% n sara setuju 500%)
 ni kawan ezan, tak ingat mane satu fiq mane satu z...

 yeah ni gambar group members moda Moody jugak... yg tau name cume zul n fad jer.. yg kat tengah tu member depa, ape ntah name...

Jan 3, 2011

video kenangan 2010

tak seberapa tapi ini hasil kerja tak sampai lapan jam k...

video

kebanyakan gambar dalam video ini menjadi kenangan terindah dalam hidupku...

SELAMAT TAHUN BARU 2011

selamat menyambut tahun 2011, dan meninggalkan 2010
semoga tahun 2010 yang kita tinggal kan itu memberi seribu satu pengajaran dalam hidup kita..
pahit manis yang tak mungkin dilupakan..

tiap2 kali masuk tahun baru mesti ada azam baru or azam lama yang disambung sebab tahun lepas tak tercapai azam itu..

tahun ni azam aku

1.. nak kenal ngan org name azam, nak tau kelebihan dia...tapi tak mau kenal kat alam maya jer, kalo boleh nak lepak2 n sembang2 dengan dia.. pasal nak berkawan kan??

2. erm, konon2 tengok kengkawan ramai yg dah tamatkan zaman solo mereka, aku pun teringin gak nak tamatkan zaman bujang ni.. hihihi (tpi mcm ne ea?? aku tak dak calon)

3. nak rawat skyline aku sampai semboh.. n nak modified dia... bg lebih hebat dari warga2 tua yg seangkatan dengan dia... (owh skyline kesayanganku)

nanti aku upload video bikin sendiri gune gambo k...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...