-friends-

Jan 10, 2011

modern flashback scooter club at Bilique Bangsar..

siyes tujuan aku pegi gig ni pun semata2 sebab nak support Moda Moody.. pasal aku tak kenal pun org lain or band lain yg perform malam tu... Sara u r the best!! n Moda Moody - teruskan usaha anda.. 

memang terbaek lah korang ni.. 

video

serta gambar kenangan bersama kengkawan yg turut serta g kesana...


 dari kiri ajai, ezan, isha, n fiq (kalo tak silap)
 dari kiri juga ajai, ezan, sara, n aku ler.. (ira) 


sara (singer - Moda Moody) n ijat @ akmal




 gambar family bahagia ahaks... mase ni adeq @ ain datang jumpe sara sebelum perform... n atas ribaan tu anak sedara bf dia (bak kate sara dia akan deny that guy bf dia 100% n sara setuju 500%)
 ni kawan ezan, tak ingat mane satu fiq mane satu z...

 yeah ni gambar group members moda Moody jugak... yg tau name cume zul n fad jer.. yg kat tengah tu member depa, ape ntah name...

5 comments:

  1. iera nampak cam dah kurus cket laaa!!!

    ReplyDelete
  2. ye ke?? yeah... yeah.. usaha ku berhasil..
    tq tq sebab kesedaran anda.. ahahaha

    ReplyDelete
  3. CINTA ITU MAHA HEBAT,SEHINGGA MANUSIA BOLEH BERUbah,dgn sedetik nadi,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...