-friends-

Jul 7, 2010

lepak malam rabu

lepak2 malam rabu.. dah tak tau nak wat per dah.. eisha nak kuar, sara ngan adik lum balik lagi... naein lak nak kuar jugak g jumpa wan.. aku call ajai suruh datang awal..ajai suruh aku ajak syawal g tengok bola 2.30 nanti.. aku pun msg lah syawal... die tanya ngan sape lagi.. pas aku jawab soalan die tu die terus diam.. aku anggap kredit abis... dan aku call dan call lagi tapi tak berjawab... **** ada tanda tanya di sini.. aku merimaskan die?? atau die dah tak nak kuar ngan aku pasal kaitan biz?? mengikut kata nunu syawal dah tak wat biz.. nape die tak bg tau aku??

pastu g hantar naein kat KTM Bandar Tasik Selatan (BTS).. dah tu kteorg tak tau nak wat pe pas anta die.. aku pun ajak die g makan kat AWEI kat bangi lama* aku pun tak sure..

kat situ ada pondok2.. kteorg makan kat pondok sambil meluah perasaan... sampai lah kul 12.30 konon2 nak g karok ler.. pastu dah otw aku pikir2 balik mcm dah nak tutup.. malas lah g karok.. aku tanya ajai nak g mane ni...

dan kami pun pergi ke Jambatan Seri Gemilang** kalo tak salah lagi.. lepak2 di situ baring2 disitu melihat bintang.. dan menunggu masa siaran bola .. URUGUAY VS NETHERLANDS... 

kat jambatan ni lah..jambatan yg dekat PICC tu..

 

2 comments:

  1. cantik pic yg last tu

    ReplyDelete
  2. ahaks... biase ler tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...