-friends-

Dec 7, 2009

~~mekap day~~

today is make up day..
first time mekap sejak masuk mampu ni..
b4 this kalo kat EPU selalu gak r mekap...
tapi kat mampu ni, hari ni langkah pertama to improve my appearance..
memulakan mencalitkan mekap dan segala jenis benda di muka..
nampak lebih ceria kate orang.. n my zuma..
so cute today..
my coach kate bgus2 teruskan usaha anda..
tapi baju tu ketat r...
menampakkan yang aku semakin membesar di merata tempat..
erm dulu baju ni kurang ketat dan terlalu longgar
sekarang dah tak longgar...
mcm mane ni???
ape yang akan berlaku seterusnya....
jgn terus membesar sudeh... terkezut poket aku kena laburkan lebih byk wang untuk beli baju baru yang lebih besar.. n longgar..
tak reti lah nak pakai baju ketat2 ni...
tengok ler gambar kini n gambar dulu..
perbezaan ketara di pipi..

kini























dulu2

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...