-friends-

Jul 20, 2011

wordless wednesday

perlukan pendapat kamu semua.. 



saya anti golongan ini.. 

9 comments:

  1. oh mungkin dia bawak beg tangan mak dia tak? tengok dia macam budak lagi je. ada suami pulak yang tolong bawak beg tangan isteri sebab isteri dok dukung anak. tapi kalau sesaje bawak beg tangan girlfriend dengan bangganya sedangkan gf dia tu tangan kosong jalan sehelai sepinggang, then tak tau nak cakap apa (-_-)"

    Hoodie Dress Is So Gorgeous !
    Oh, Lelakimu Istimewa

    ReplyDelete
  2. sesungguhnya die bawak beg tangan gf die.. ni kat pusat bowling... dah gf die malas nak jinjit beg tu nape ler bawak?? tinggal kat umah jer lah..

    ReplyDelete
  3. @belogkiter : gambo mamat bawak beg awek die...
    pakai dah hensem2 tetiba tenok bawak beg pempuan.. tak ker hilang macho tu...

    ReplyDelete
  4. hahahaha .. gadis.. kalo cukup didikan jadilah lelaki yg diperlukan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...