-friends-

Dec 6, 2010

gone!!


Luar aku tersengih macam kerang busuk, dalam aku menangis macam tenggiling kena simbah clorox. siapa tahu? dulu kau buat aku ketawa. kau buat aku senyum. kau buat dalam hati aku ada taman bunga. tapi kadang kadang menangis. melalak macam mak lampir. tapi sekejap, lepas tu baik balik. benda tu balik balik. benda yang sama. betul cakap orang cinta tu buta. kadang kadang tuli dan pekak jugak. sepatutnya aku dah sedar dari dulu.

Sekarang benda tu dah jadi sejarah antara kau dan aku. tapi sejarah boleh berulang. yang aku tak suka tu kenapa kau suka sangat nak ulang ulang sejarah tu. benda tu dah boleh letak dalam gerobok muzium lah. tolong lah. sepatutnya kau kena faham aku. kan aku dah kata tak nak, jangan lah kau datang menagih simpati lagi.

Tengok, kan aku dah emoemo. ahh tak suka tau. aku okay je sebenarnya. tapi ke-okay-an aku telah dicuit dengan sistem pesanan ringkas dari buaya mangkuk tingkat tu. tak faham bahasa betul. nak suruh aku cakap bahasa jermang ke? pffft.

Aku tak tahu lah kau sedih atau pura pura. aku boleh tengok lagi jarak jauh ni ja. maaf kalau kau jatuh dari tingkat 88 pun, aku tak kan hulur tangan nak tolong kau. fcuk off. mungkin kalau kita ada anak nama berikut yang sangat sesuai. mungkin siti la nina, ahamad tornado atau mungkin sharifah tsunami?

Sekarang lari laju laju sebab aku nak jadi ultraman yang nak fire raksasa guna laser! dan jangan pernah salahkan harimau dan kucing.

╔══╗ ♥ ♫ ♥
║██║ ♫ ♥ ♫
║(O ║(•̪●) " muzik bergema"
╚══╝
" Bila cinta..lalalalalalla "

█ ▄ █ ▄ ▄ █ ▄ █ ▄ █
Min- - - - - - - - - - - -●Max

► Play. ▌▌Pause

4 comments:

  1. sabau...sama je kita nie...huhuhuuuuu...sadis..... asyik ditipu makluk itu....adusssss...sadisss tahap dewa naga....

    "ALLAH MENGUJI KITA MENGIKUT KEMAMPUAN KITA.. ALLAH UJI KITA SEBAB DIA SAYANG KITA...DIA NAK KITA IGT PADA-NYA...ISTIGFAR BANYAK2 FWENZZ"

    ReplyDelete
  2. bile pempuan asyik salahkan laki, n laki pulak asyik salahkan pempuan, sedar tak sedar benda tu sebenarnya same sahaja.. berbalik pada individu..
    tpi makhluk allah yg tu sukar difahami...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...